Verzending & Levering

Snelle verzending en betrouwbare levering van uw bestelling

Bij het plaatsen van uw bestelling wilt u er zeker van zijn dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Bij ons streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw aankoop. In dit artikel leest u meer over onze verzending en levering en wat u kunt verwachten.

Verwerkingstijd: snel en efficiënt

We begrijpen dat u niet wilt wachten op uw bestelling en daarom doen we ons uiterste best om uw bestelling snel te verwerken. Normaal gesproken worden bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Onze standaard partner voor leveringen is DPD. Het kan voorkomen dat dit tijdens drukke periodes iets langer duurt, maar we houden u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling.

Verschillende verzendmethoden

Afhankelijk van uw locatie en de grootte van uw bestelling bieden we verschillende verzendmethoden aan. Bij het afrekenen worden de verzendkosten automatisch berekend. We werken samen met gerenommeerde verzendbedrijven om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd wordt afgeleverd. Zo kunt u uw bestelling altijd met een gerust hart plaatsen.

Verzendbevestiging en trackingnummer

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de verzendbevestiging en het trackingnummer. Met dit nummer kunt u de voortgang van uw bestelling volgen en zien waar uw bestelling zich bevindt. Zo weet u altijd waar uw bestelling is en wanneer u deze kunt verwachten.

Vertragingen door omstandigheden

Hoewel we ons best doen om uw bestelling tijdig te leveren, kunnen er soms onvoorziene omstandigheden optreden die vertraging veroorzaken, zoals slecht weer, douanecontroles of andere vertragingen bij de verzending. We kunnen in dit geval geen verantwoordelijkheid nemen voor deze vertragingen, maar we zullen ons best doen om u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling. Uiteraard doen we er alles aan om de vertragingen zoveel mogelijk te beperken.

Contact opnemen met onze klantenservice

We hopen dat u tevreden zult zijn met uw bestelling en ons verzendbeleid. Mocht u echter nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan graag voor u klaar en helpen u graag verder.