Over Utrai

UTRAI is opgericht in 2018 en is een gefocust en energiek merk om alle chauffeurs te helpen om op de weg te blijven. UTRAI ontwerpt en maakt powerproducten zoals jumpstarters en powerbanks.
Wij geloven dat onze producten de consumenten sterker kunnen maken en hen kunnen helpen onstuitbaar op weg te gaan.
UTRAI zorgt ervoor dat elke bestuurder een niet te stoppen reis heeft.

Onze starthulpen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Ze zijn geschikt voor zowel benzine- als dieselmotoren en kunnen gebruikt worden voor auto’s, motoren, boten en andere voertuigen met een 12V accu. Daarnaast zijn onze starthulpen compact en gemakkelijk mee te nemen, zodat u altijd voorbereid bent in geval van een lege accu.

Over Bevani B.v.

Wij zijn een jong en dynamisch team dat gepassioneerd is door e-commerce. Ons doel is om jou als klant de best mogelijke online shopping ervaring te bieden. Wij geloven dat online winkelen niet alleen gemakkelijk en efficiënt moet zijn, maar ook leuk en inspirerend.

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide selectie van producten van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar robuuste mobiele telefoons en tablets; starthulpen; bbq; houtskool; aanmaakwokkels; aanmaakblokjes; dermapen; medische apparatuur of naaldcartridges, bij Bevani B.V. vind je het allemaal.

Wij streven naar uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om te helpen. Als je vragen hebt over een product, de bestelprocedure of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Officieel distributeur

Bevani B.V. is officieel distributeur en importeur van meerdere merken.

  • Doogee – robuuste mobiele smartphones en tablets
  • Utrai – starthulpen
  • HoutskoolXXL – houtskool, aanmaakwokkels en aanmaakblokjes (eigen label)
  • MedAes – medische en esthetische apparatuur
  • Dr. Pen – dermapennen en naaldcartridges
  • Dr. CPU – aqua peeling oplossingen voor hydrodermabrasie

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen als jouw online winkelbestemming. We hopen dat je geniet van het winkelen bij ons en we kijken uit naar je volgende bezoek!