Retouren en Garantie

Bij Utrai Benelux streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en we begrijpen dat er wel eens iets mis kan gaan. Daarom willen we u graag informeren over uw rechten als klant met betrekking tot garantie en retouren.

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft met uw aankopen via onze website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft.

Kortom, bij Utrai Benelux doen we er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Mocht er toch iets misgaan, dan staan we voor u klaar met onze garantie- en retourvoorwaarden.

Retourbeleid

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Wel verwachten we dat het product in de originele staat en verpakking wordt geretourneerd.

Als u een product wilt retourneren, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te melden. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

Let op: Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Volgens het Europese recht zijn wij als verkoper aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Dit betekent dat als u binnen deze periode een gebrek ontdekt of zou moeten ontdekken, u contact met ons kunt opnemen en aanspraak kunt maken op garantie.

Om aanspraak te maken op garantie, dient u binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden, maar onder bepaalde omstandigheden kan een langere termijn ook acceptabel zijn. Als u tijdig contact met ons opneemt, zorgen wij voor een kosteloze reparatie of vervanging van het product.

Let op: onze garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, misbruik of verwaarlozing van het product. Als het defect of de schade is veroorzaakt door een van deze factoren, kunnen we het product niet repareren of vervangen onder garantie.